PJ Roijackers voor al uw klussen, groot of klein


okt 11, 2018

Heeft u een klus op het programma staan en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Bouwservice PJ Roijackers staat voor u klaar, voor allerlei klussen. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een klein bouwproject in huis, wij helpen u er graag mee. Kies dan ook voor de ervaring en het vakwerk van Bouwservice PJ Roijackers, voor ieder project!

Van onderhoud tot klein metselwerk

Onze expertise kan ingezet worden voor uiteenlopende projecten. Zo zijn we in te zetten voor al het vastgoed onderhoud, bijvoorbeeld bij scheuren in uw metselwerk of het renoveren van uw gevel. Maar ook voor al het metselwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een muurtje plaatsen in tuin of het realiseren van een complete aanbouw, wij nemen het graag voor u uit handen.

Verbouwingen

Bij iedere verbouwing komen projecten naar voren die u liever uitbesteedt. Wilt u bijvoorbeeld de woonkamer uitbreiden met een uitbouw of de indeling van de bovenverdieping veranderen? Voor al het metselwerk dat komt kijken bij uw verbouwing kunt u gebruikmaken van onze vakmensen. Bij ieder type verbouwing kunt u ons dan ook inschakelen.

Jarenlange kennis en ervaring

Door onze bouwservice te gebruiken bent u verzekerd van de juiste kennis van zaken. Als bouwservicebedrijf bekijken we iedere klus weer vanuit de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd. Zo brengen we ieder project weer tot een goed einde. Bij PJ Roijackers bent u dan ook verzekerd van de expertise die uw klus verdient. Zo kunt u weer jarenlang vooruit en geniet u van een mooie renovatie of verbouwing.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij een bouwproject in huis? Of het nu gaat om de gevel, het metselwerk of onderhoud, wij staan voor u klaar. PJ Roijackers maakt van iedere klus in de omgeving van Helmond dan ook een succes. Voor vragen of meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.