De noodzaak van een gevelreparatie


jan 17, 2019

Een gevelreparatie is niet het eerste waar u aan denkt, maar we merken wel dat dit vaak onderschat wordt en dat men te laat ingrijpt in geval van schade. De gevel is een essentieel deel van uw woning of bedrijfspand. Het is uw visitekaartje, maar ook uw bescherming tegen de weersinvloeden. Voorkom onnodige schade en kosten door uw gevel tijdig te laten repareren door Bouwservice PJ Roijackers.

Gevelreparatie

Behoud van uw gebouw

De primaire functie van de gevel is het beschermen van de binnenkant van uw woning of kantoorpand. Scheuren in het metselwerk, voegen die scheuren, pleister dat verdwijnt of zure regen die in de stenen vreet zijn allemaal situaties waarin u er snel bij moet zijn. Als een wand begint te vervallen, kan het al snel van kwaad tot erger gaan. Vocht is de grootste vijand van het gebouw. Een gevel die niet meer vochtwerend is, kan al snel zorgen voor onnodige schade en kosten. Laat uw gevel dus tijdig controleren en repareren.

Mooiere uitstraling

Een nette, propere uitstraling zorgt voor een goede eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen. Want zeg nu zelf: zou u een bedrijf, waarvan het bedrijfspand in slechte staat verkeert, serieus nemen? Of zou u graag in een huis willen wonen met slechte of aangetaste gevels? Uitnodigend is het niet. De gevel is het visitekaartje en bepaalt grotendeels de uitstraling. Laat daarom tijdig uw gevel controleren en waar nodig een reparatie uitvoeren.

Verkoop en verhuur sneller

Wilt u uw woning of bedrijfspand verkopen of verhuren? Controleer dan eerst de staat en de uitstraling van de gevels. Het vergroot de kans op succesvol verkopen en verhuren enorm. Indien er duidelijk achterstallig onderhoud aanwezig is, zal dit de kans op verkoop en verhuur verminderen. Mensen willen nu eenmaal niet in een ‘vieze’ woning wonen en hiervoor de hoofdprijs betalen. De eerste indruk is mede doorslaggevend, dus met een nette, verzorgde buitenkant vergroot u de kans op verhuur of verkoop enorm.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u uw gevel laten herstellen en renoveren? Of wilt u uw gevel laten reinigen of impregneren? Bouwservice PJ Roijackers is gespecialiseerd in gevelrenovatie en vastgoed onderhoud in Helmond. Wij hebben de vakkennis in huis om uw woning of bedrijfspand in topconditie te houden. Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. We kijken graag hoe we u het beste kunnen helpen.