Muur laten plaatsen in uw woning


jun 28, 2018

Is er gezinsuitbreiding op komst en heeft u een extra slaapkamer nodig? Of heeft u een nieuwbouw woning gekocht en wilt u een extra wand laten plaatsen? Bouwservice PJ Roijackers verricht al het werk voor u van A tot Z. Zo heeft u binnen no time een prachtige muur in uw woning, zoals u wilt. Wij plaatsen muren en werken deze netjes af voor zowel particulieren en bedrijven in bestaande en nieuwbouw woningen.

Binnenmuur laten plaatsen

muur plaatsenWilt u graag meer ruimte creëren door een muur te laten plaatsen tussen ruimtes in uw woon- of kantoorruimte? Schakel ons dan in als uw bouwpartner in omgeving Helmond. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van muren door middel van onze metseltechnieken. Wij verrichten alle soorten metselwerk vakkundig, netjes en naar wens. Zo heeft u een prachtige extra ruimte voor de kleine gecreëerd. Dat wordt nog jarenlang genieten!

Muur op maat

Onze experts zorgen ervoor dat uw muur op maat wordt gemaakt. Wilt u liever een grote ruimte scheiden in twee ruimtes met een deur erin? Of wilt u de ruimte alleen scheiden zonder een extra deur toe te voegen? Alles is mogelijk bij Bouwservice PJ Roijackers. Onze vakkundige metselaars zorgen ervoor dat de ruimte(s) van tevoren wordt opgemeten en bekeken, zodat er later geen onverwachte problemen ontstaan. Ook adviseren onze medewerkers u waar nodig en luisteren we naar uw wensen.

Afwerking muren

Als professioneel bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle soorten metselwerk. Daar hoort natuurlijk ook de afwerking van uw muur bij. Een nieuwbouwwoning wordt meestal niet behangklaar geleverd. Er zitten gaatjes, spleetjes en krassen op de muur. Dat is natuurlijk niet wat we willen hebben. Daarom regelen wij ook voor nieuwbouw woningen de afwerking van de muren. Uiteraard werken we de muur die we zelf hebben geplaatst netjes af, zodat u er direct van kunt genieten.

Muur laten plaatsen?

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een muur in uw woning? Schakel ons dan gerust in. Onze experts zorgen ervoor dat uw verbouwing binnen no time is afgewerkt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.