Milieubewust met een verbouwing


dec 20, 2018

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Dan is het een ideaal moment om uw woning ook te verduurzamen. Een verbouwing kan uw woning namelijk helpen milieubewust te worden. Bouwservice PJ Roijackers is de beste partner voor uw verbouwingen. We helpen u graag met het verduurzamen van het huis met een verbouwing.

Isolatie laten plaatsen

Bij een verbouwing kan het zijn dat muren worden verplaatst om de indeling te veranderen. Hierbij is het raadzaam om direct goede isolatie te laten plaatsen. Hiermee behoudt u de warmte beter in huis en gaat uw energieverbruik omlaag. Dit kan u ook voordeel opleveren op uw energierekening! Een van de opties is het plaatsen van een spouwmuur met isolatie. Bij Bouwservice PJ Roijackers adviseren we u graag over de mogelijkheden bij uw verbouwing. Zo helpen we u aan een duurzame woning, die hiermee milieubewust wordt en daarmee ook meer waard wordt.

Huis verbouwen met zonnepanelenVerbouwing combineren met zonnepanelen

U kunt bij een verbouwing ook kiezen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Dit levert u een behoorlijke besparing op uw energierekening op. Wanneer u gebruik maakt van uw eigen energie heeft u de investering van de zonnepanelen binnen 3 jaar al terugverdiend. Bovendien is het uiteraard veel beter voor het milieu. Het plaatsen van zonnepanelen kunt u combineren met een verbouwing van uw dak, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een dakkapel. Hiervoor kunt u de expertise van Bouwservice PJ Roijackers gebruiken.

Belang van onderhoud

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw milieubesparende maatregelen is onderhoud van belang. Een gevelrenovatie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u geen last krijgt van lekkages die uw isolatiemateriaal kunnen aantasten. Zo blijft uw woning beschermd tegen vocht van buitenaf. Ook op uw dak is het van belang goed onderhoud te houden. Voor een gevelreiniging of renovatie kunt u altijd terecht bij Bouwservice PJ Roijackers.

Verbouwen met PJ Roijackers

Gaat u verbouwen en wilt u hulp met het metselwerk of advies om uw woning duurzamer te maken? Dan bent u bij PJ Roijackers aan het juiste adres. Wij zetten onze kennis en ervaring in om ook van uw woning een milieubewust en waardevol huis te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie, dan bespreken we de mogelijkheden met u.