Houd uw huis in topconditie met het juiste onderhoud


jan 03, 2019

Wilt u ervoor zorgen dat de levensduur van uw woning wordt verlengd? Dan is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld uw gevel of de muren. Bouwservice PJ Roijackers is een expert op het gebied van metselwerk en kan u ook helpen bij het onderhoud. Zo blijft uw huis in optimale staat en kunt u er nog lang van genieten.

Onderhoud gevel huisGevelonderhoud

Uw gevel is een belangrijk onderdeel van uw woning. Niet alleen qua uitstraling, maar ook als bescherming van het geheel. Het houdt namelijk vocht en vorst buiten. Om de levensduur te verlengen zijn er meerdere mogelijkheden die we voor u kunnen uitvoeren. Zo kunnen we uw gevel reinigen. Door de vervuiling weg te halen voorkomt u schade. Ook het impregneren is een uitstekende bescherming om de levensduur te verlengen van uw gevel. Hierbij wordt er een waterafstotende laag tussen de stenen gespoten. Zo kan het vocht niet in de stenen trekken.

Metselwerk herstellen

In uw woning heeft u mogelijk veel te maken met metselwerk. Als hier scheuren in ontstaan kunnen er grote problemen ontstaan, wat uw woning niet ten goede komt. Om te voorkomen dat scheuren groter worden en er lekkages ontstaan is het raadzaam deze tijdig te herstellen. Wij kunnen het metselwerk herstellen, zodat uw woning bespaard blijft van ergere schade. Op tijd zijn met onderhoud is hier dus erg van belang.

Onderhoud aan uw woning

Wilt u graag onderhoud laten uitvoeren aan uw woning? Dan kunt u rekenen op de hulp van Bouwservice PJ Roijackers. Voor al uw metselwerk en gevelonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de vakkennis in huis om ervoor te zorgen dat uw woning in topconditie blijft. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact opnemen. We kijken graag hoe we u het beste kunnen helpen.