Bouwservice PJ Roijackers: voor de zakelijke klant


jan 31, 2019

Bouwservice PJ Roijackers is in de regio Helmond dé specialist voor al het metselwerk, gevelrenovatie en vastgoed onderhoud. Zowel grote als kleine klussen pakt ons vakkundige team graag voor u op. Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Ook uw bedrijfspand kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Bouwservice zakelijke klant

Gevelrenovatie

Een nette, verzorgde uitstraling zorgt voor een goede eerste indruk van uw bedrijfspand. De uitstraling wordt grotendeels bepaald door de staat van onderhoud. Een bedrijf dat opereert in een pand met slechte en aangetaste gevels, wordt door de potentiële klant minder serieus genomen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een gevelrenovatie. Wij doen er alles aan om uw gevels een strak, verzorgd en bovendien functioneel te houden.

Scheuren herstellen

Goed gevelonderhoud is belangrijk voor de eerste indruk, maar de primaire functie is nog belangrijker. Vocht is de grote vijand van ieder gebouw. Scheuren kunnen snel groter worden en voor onnodige problemen en kosten zoeken. Laat daarom tijdig het metselwerk van uw bedrijfspand herstellen, zodat u optimaal van uw bedrijfspand kunt blijven genieten.

Verbouwing

Is uw bedrijfspand toe aan een verbouwing? Dit is vaak een hectisch project, maar Bouwservice PJ Roijackers leidt al het metselwerk van uw verbouwing in goede banen. Of het nu gaat om een paar nieuwe muurtjes plaatsen of het realiseren van een complete aanbouw, wij nemen het graag voor u uit handen.

Interesse in onderhoud?

Is uw bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Voor een vakkundig gevelonderhoud, gevelrenovatie en zelfs verbouwingen bent u bij Bouwservice PJ Roijackers aan het juiste adres. Voor meer informatie over ons metselwerk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u voor al uw vragen altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.