Aanbouw Eindhoven


apr 18, 2019

Woont u in de omgeving van Eindhoven en wilt u een aanbouw laten plaatsen? Dan helpen wij van Bouwservice PJ Roijackers u graag verder. Een aanbouw is dé ideale oplossing voor als u graag groter wilt wonen, maar niet wilt verhuizen. Met een aanbouw kunnen we uw woonruimte in Eindhoven voorzien van meer vierkante meters en meer lichtinval. We leggen u uit wat hier allemaal bij komt kijken.

Meer ruimte met een aanbouw in Eindhoven 

Een aanbouw is een bouwwerk dat aan uw bestaande woning in Eindhoven wordt geplakt. De buitenmuren blijven gewoon staan, maar er is wel een verbinding tussen de oude en nieuwe ruimte door middel van een deur. Een balkon, bijkeuken en schuur zijn voorbeelden van een aanbouw. Hiermee kunt u de leefruimte van uw woning in Eindhoven aanzienlijk vergroten. Dat biedt voordelen. Zo kunt u meer en grotere meubels kwijt, meer gasten ontvangen of juist een handige opbergruimte of een dakterras creëren. Afhankelijk van het type huis waar u woont kunnen we vaak de voor- of achterzijde van de woning uitbreiden. Bij hoekwoningen of rijtjeshuizen zijn de mogelijkheden nog veelzijdiger.

Het buitenaanzicht van uw aanbouw in Eindhoven

De aanbouw wordt tegen uw bestaande woning in Eindhoven geplaatst. Hierdoor zijn de mogelijkheden divers. Bij Bouwservice PJ Roijackers helpen we u met vakkundig metselwerk aan het gewenste buitenaanzicht, waardoor een aanbouw bij iedere woning in Eindhoven past. U heeft diverse mogelijkheden, te beginnen met de gevelsteen. De juiste gevelsteen is van groot belang en bepaalt de uitstraling van uw nieuwe aanbouw. Met een persoonlijk en deskundig advies helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes omtrent kleur, formaat en textuur. Daarnaast spelen de voegen een zeer bepalende rol in het eindresultaat. Wilt u een moderne en strakke gevel? Dan is de voegloze gevel misschien wel wat voor u. Ook zijn er diverse voegsoorten waaruit u kunt kiezen, waaronder een bolle voeg, platte voeg of een verdiepte voeg. Ook hiermee helpen we u graag met een gedegen advies.

Een milieuvriendelijke aanbouw in Eindhoven

De nieuwe aanbouw moet in de winter warmte vasthouden en in de zomer lekker koel zijn. Een goede isolatie is dus van cruciaal belang. Met goede isolatie zorgt uw aanbouw in Eindhoven niet alleen voor comfort, het scheelt ook een hoop stookkosten en draagt zo positief bij aan het milieu. U kunt bij de nieuwe aanbouw ook zonnepanelen laten aanleggen. Wanneer u gebruik maakt van uw eigen energie heeft u de investering van de zonnepanelen binnen 3 jaar al terugverdiend. Bovendien is het uiteraard veel beter voor het milieu en kunt u in sommige gevallen zelfs een subsidie krijgen voor het laten verduurzamen van uw huis.

Een nieuwe aanbouw in Eindhoven

Een aanbouw biedt in Eindhoven heel veel voordelen, te denken aan extra leefruimte en meer lichtinval. Het buitenaanzicht van de aanbouw is geheel naar wens aan te passen, waardoor dit bij iedere woning in Eindhoven goed te realiseren is. Met de opties om de aanbouw te voorzien van zonnepanelen en een goede isolatie, kunt u uw huis verduurzamen, op termijn kosten terugverdienen en een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Wilt u meer informatie over uw aanbouw in Eindhoven, of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.