Soorten bogen metselwerk


apr 25, 2019

Bouwservice PJ Roijackers neemt u in Eindhoven, Helmond en omgeving graag het werk uit handen en zorgt dat er op een professionele manier een boog wordt gemetseld die even stevig als netjes wordt gelegd.

Lees verder

Aanbouw Eindhoven


apr 18, 2019

Een aanbouw is dé ideale oplossing voor als u graag groter wilt wonen, maar niet wilt verhuizen. Met een aanbouw kunnen we uw woonruimte in Eindhoven voorzien van meer vierkante meters en meer lichtinval. We leggen u uit wat hier allemaal bij komt kijken.

Lees verder

Zelf gevel onderhouden


mrt 14, 2019

Hoe langer een gebouw bestaat, hoe langer de gevel blootstaat aan de weersomstandigheden. De verschillende weersinvloeden kunnen de gevel aantasten, wat de kwaliteit ervan niet ten goede doet. Ook kunnen in de loop der jaren de gevels gaan verkleuren. U kunt zelf actie ondernemen door de gevel periodiek een opfrisbeurt te geven.

Lees verder

Voordelen van goede isolatie


feb 28, 2019

Heeft u last van een vochtige woning? Heeft u het snel koud in huis en moet u vervolgens de verwarming vol opendraaien om het binnen weer lekker warm te kunnen maken? Waarschijnlijk is uw woning slecht geïsoleerd. Een goede isolatie lijkt een flinke investering, maar is het onderaan de streep meer dan waard.

Lees verder

Onderhoudstips schoorsteen


feb 14, 2019

De schoorsteen onderhouden is misschien niet het eerste dat in u opkomt, maar het is een essentieel onderdeel van uw huis die wel om wat extra aandacht vraagt. De buitenkant moet in goede staat zijn om uzelf te beschermen tegen de zware weersomstandigheden, terwijl de binnenkant in topstaat moet zijn om schoorsteenbranden te voorkomen. Daarom geven we u wat onderhoudstips voor de schoorsteen.

Lees verder

Bouwservice PJ Roijackers: voor de zakelijke klant


jan 31, 2019

Bouwservice PJ Roijackers is in de regio Helmond dé specialist voor al het metselwerk, gevelrenovatie en vastgoed onderhoud. Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Ook uw bedrijfspand kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Lees verder

De noodzaak van een gevelreparatie


jan 17, 2019

Een gevelreparatie is niet het eerste waar u aan denkt, maar we merken dat dit vaak onderschat wordt en dat men te laat ingrijpt in geval van schade. Voorkom onnodige schade en kosten door uw gevel tijdig te laten repareren door Bouwservice PJ Roijackers.

Lees verder

Houd uw huis in topconditie met het juiste onderhoud


jan 03, 2019

Wilt u ervoor zorgen dat de levensduur van uw woning wordt verlengd? Dan is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld uw gevel of de muren. Bouwservice PJ Roijackers is een expert op het gebied van metselwerk en kan u ook helpen bij het onderhoud. Zo blijft uw huis in optimale staat en […]

Lees verder

Milieubewust met een verbouwing


dec 20, 2018

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Dan is het een ideaal moment om uw woning ook te verduurzamen. Een verbouwing kan uw woning namelijk helpen milieubewust te worden. Bouwservice PJ Roijackers is de beste partner voor uw verbouwingen. We helpen u graag met het verduurzamen van het huis met een verbouwing. Isolatie laten […]

Lees verder

Waar moet u aan denken bij een verbouwing?


nov 22, 2018

Een verbouwing van een woning is een ingrijpend en vaak hectisch project. Daarom is het erg belangrijk om goed voorbereid aan de verbouwing te beginnen. Zo voorkomt u nare verrassingen en kan de verbouwing zo snel en secuur mogelijk worden uitgevoerd. Voor hulp bij uw verbouwing kunt u altijd gebruikmaken van het vakwerk van Bouwservice PJ Roijackers.

Lees verder